DIENSTEN

Hieronder vind je een impressie van de diensten die MBS kan aanbieden, waarbij onze activiteiten zich niet beperken tot de landsgrenzen, maar ook op international niveau kunnen worden verzorgd:

Financiële administratie:

De volledige administratie kan worden verzorgd, ongeacht hoe het wordt aanleverd. Daarnaast heeft ook loonadministratie, fiscale aangiften, subsidies, etc. geen geheimen voor ons. De entertainment industrie heeft hele specifieke kenmerken, MBS is daarin juist gespecialiseerd.

Zakelijk Management:

MBS biedt ondersteuning bij onderhandelingen, contracten en geeft advies bij het aangaan van samenwerkingen met derden, dan wel het beëindigen ervan. Zo nodig werken wij daarin nauw samen met een aantal gespecialiseerde juristen en advocaten.

Rechten administratie:

Door jarenlange ervaring heeft MBS ruime kennis op het gebied van allerlei rechten, zowel in het verwerven en claimen als in het collecteren en de controle erop. Wij doen dit niet alleen voor uitgevers en labels, maar ook voor bijvoorbeeld artiesten en producers. En door de internationale samenwerking is het claimen van gelden buiten Nederland ook een beschikbare dienst.

Royalty Management:

Wij verzorgen alle mogelijke royalty administraties, zowel voor Masters en Licenties, Uitgavenrechten en Naburige Rechten. Daarin zijn we bekend met alle voorkomende royalty programma’s, waaronder de diverse Counterpoint programma’s.