COPYRIGHT POWER INTERNATIONAL (CPI)

Copyright Power International (CPI) is een bruisende onafhankelijke muziekuitgeverij, gespecialiseerd in opdrachtmuziek. Het bedrijf richt zich voornamelijk op componisten, muziekproductiebedrijven, artiesten en uitgeverijen die werkzaam zijn in de branche van (inter)nationale opdrachtmuziek op het gebied van radio, televisie, commercials en film. CPI is gespecialiseerd in het hele auteursrechtelijke en naburig rechtelijk traject. Dankzij een goede samenwerking met diverse topcomponisten kan zowel hoogwaardige muziek op maat worden aangeboden als muziek uit de ‘back catalogue’. Stuwende kracht achter CPI (en haar team) is Edith Severs.

Edith Severs beschikt inmiddels over ca. 20 jaar relevante ervaring. Ooit begon zij bij Buma/Stemra, waarna zij als Professional Manager van Zomba Music & Coombe Music zowel nationaal als internationaal ervaring opdeed op het gebied van muziekuitgave. Edith heeft ruime kennis van zaken op het gebied van auteursrecht en naburig recht en daarnaast jarenlange ervaring met (inter)nationale rechten ‘clearances’.

Het dienstenpakket dat MBS en CPI hun cliënten aanbieden is zeer omvangrijk, maar bestaat onder meer uit Royalty Management, Financiële Administratie, Rechten Administratie, Contracten (opstellen en/of advisering hierover), Copyright Clearance, en Onderhandelingen/Advies.